loading…

Serialul ce se petrece în România anilor 1980 se va numi “Iron Fisting”, este inspirat de “Miami Vice” și va spune povestea unor polițiști din România. Presă americană scrie, în glumă, că va fi “cel mai bun serial TV românesc din anii ’80”, relatează The Hollywood Reporter.

Povestea din serialul “Iron Fisting” se centrează pe acțiunile comice și absurde ale unor poliști. Doi amici polițiști din România, care încearcă să protejeze comuniștii de rând și tovarășii de partid de ororile capitalismului. “La fel ca un serial polițist românesc, filmul de televiziune va fi dublat în limba engleză.”, scriu jurnaliștii de la The Hollywood Reporter.

Producția va începe în Septembrie, în Europa de Est. Însă distribuția n-a fost încă stabilită.

“Oamenii ne tot întreabă: De ce, fraților, faceți un film despre anii 1980, despre doi polițiști prieteni din România. Le vom da detalii în curând”, spun reprezentanții casei de producție Free Association, care vor produce serialul alături de compania americană A24.

“Scenariștii au creat o poveste comică, proaspătă, total imprevizibilă și suntem foarte încântați să colabărăm cu Channing Tatum.”

Channing Matthew Tatum s-a născut pe 26 aprilie 1980, în Cullman, Alabama. Este actor, dansator, model și producător de film american.

Când Channing avea șase ani, familia sa s-a mutat din Alabama în Mississippi, acolo unde s-a obișnuit și a iubit să trăiască la casă. Este o fire atletică și a practicat în copilărie fotbal, fotbal american și arte marțiale. Când era în școală, cea mai mare atracție pentru el erau fetele, după cum însuși actorul a mărturisit.

Și-a petrecut adolescența în Florida și a avut parte de educație catolică, la Liceul Catolic Tampa. A absolvit în 1998 și a fost declarat cel mai atletic licean. Bursa pe care a obținut-o la Glenville State College, din Virginia nu l-a încântat și a refuzat-o.

S-a întors acasă și a avut cele mai bizare slujbe. A început ca stripper, sub numele “Chan Crawford”. Mai târziu s-a mutat la Miami și și-a început cariera de model, având prezentări pentru Armani și Abercrombie & Fitch. Pentru că s-a înscris la mai multe agenții de modele, a avut chiar un contract pentru a apărea pe coperta revistei Vogue. A fost ales de o revistă celebră pentru adolescenți în primii 50 Cei mai frumoși bărbați. A avut prezentări la Milano și New York. În același timp a început să joace în primele sale lungmetraje. A început cu un rol de dansator în videoclipul lui Ricky Martin “She Bangs”, iar această colaborare i-a deschis seria colaborărilor pe partea de film.

Pasiunea pentru actorie și-a descoperit-o atunci când a jucat în filmele She’s the Man (2006), Step Up (2006), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) și Dear John (2010).

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/actorul-channing-tatum-produce-un-serial-politist-ce-se-petrece-in-romania-comunista-anii-1980-25093.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/actorul-channing-tatum-produce-un-serial-politist-ce-se-petrece-in-romania-comunista-anii-1980-25093-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv