loading…

Rusia trebuie să își intensifice capacitatea de atac militar ca reacție la “activitățile agresive” ale Alianței Nord-Atlantice în apropierea frontierelor ruse, afirmă președintele Vladimir Putin, citat de site-ul agenției Tass.

Vladimir Putin a criticat Occidentul pentru refuzul de a coopera cu Rusia în sensul “construirii unui sistem de securitate modern” la nivel internațional.

“Rusia este deschisă pentru a discuta despre această temă esențială și a demonstrat de multe ori disponibilitate spre dialog. Dar, exact cum s-a întâmplat înaintea celui de-al II-lea Război Mondial, nu am primit nicio reacție pozitivă”, a subliniat Vladimir Putin.

“Dimpotrivă, Alianța Nord-Atlantică a început să intensifice discursul agresiv și activitățile agresive în apropierea frontierelor noastre. În aceste condiții, suntem obligați să acordăm o atenșie specială soluționării problemei intensificării capacității de atac militar a Rusiei”, a atras atenția Vladimir Putin.

Alianța Nord-Atlantică a decis suplimentarea capacităților militare în Polonia și în țările baltice, pentru descurajarea Rusiei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vladimir-putin-rusia-trebuie-sa-intensifice-capacitatile-ofensive-ca-reactie-la-actiunile-nato-25051.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vladimir-putin-rusia-trebuie-sa-intensifice-capacitatile-ofensive-ca-reactie-la-actiunile-nato-25051-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv