loading…

Un bărbat recidivist a murit chiar în timpul ce oamenii legii au intrat peste el în casă să-l ridice si să-l ducă la închisoare, după ce și-a înfipt un cuțit în piept.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Râmnicu Vâlcea, era recidivist și era căutat de poliție pentru mai multe infracțiuni de înșelăciune, comise în mai multe orașe.

Când s-a trezit cu mascații la ușa, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și și-a amenințat, mai întâi, iubita. Când a văzut că polițiștii nu se lasă impresionați de gesturile sale, au intrat peste el și, având mandat de ridicare, bărbatul și-a înfipt cuțitul în piept.

Deși aomenii legii au chemat o ambulanță, bărbatul a intrat în stop cardiorespirator până la sosirea ajutoarelor. Medicii au început manevrele de resuscitare, dar imediat cum au ajuns cu el la spital, la Râmnicu Vâlcea, a decedat.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicină legală, iar în urma necropsiei urmează să se stabilească exact cauza morții.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-barbat-s-a-sinucis-in-fata-mascatilor-care-au-venit-sa-l-aresteze-25052.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-barbat-s-a-sinucis-in-fata-mascatilor-care-au-venit-sa-l-aresteze-25052-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv