loading…

Tribunalul București a admis, astăzi, excepția de neconstituționalitate ridicată de avocații lui Dragoș Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, și au dispus sesizarea CCR pentru sintagma “lasă să se creadă că are influență asupra unui funcționar public”, din definirea traficului de influență.

“Admite cererea formulată de Băsescu Dragoș, prin apărător ales, de sesizare a Curții Constituționale cu excepția privind dispozițiile art.291 Cod Penal, respectiv neconstituționalitate sintagmei “lasă să se creadăă că are influență asupra unui funcționar public”. Înaintează încheierea Curții Constituționale”, se arată în decizia luată de judecători.

Articolul 291 din Codul Penal este articolul care definește infracțiunea de trafic de influență.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tribunalul-bucuresti-a-admis-sesizarea-ccr-pentru-o-sintagma-din-definirea-traficului-de-influenta-25062.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tribunalul-bucuresti-a-admis-sesizarea-ccr-pentru-o-sintagma-din-definirea-traficului-de-influenta-25062-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv