Autor:
Mircea Marian
| miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

Theodor Paleologu

Deputatul Theodor Paleologu a publicat, pe pagina sa de Facebook, decizia din 15 iunie a Biroului Politic Naţional al PNL care propune Consiliului Naţional excluderea sa din această formaţiune. Paleologu scrie că există o asemănare cu mineriada din iunie 1990: resentimentul faţă de intelectuali.

“Mi-a fost comunicată zilele trecute decizia BPN al PNL prin care se propune consiliului național excluderea mea din partid. Remarc două lucruri:

1) data, 15 iunie, mi-a adus aminte de un alt 15 iunie (slavă Domnului, nu mi-a dat nimeni cu bîta-n cap, dar resentimentul față de intelectuali a rămas la unul dintre semnatari și la acoliții săi);

2) nu se menționează nici un articol din statut pe care l-aș fi încălcat sau în virtutea căruia a fost luată respectiva decizie. Cu alte cuvinte, îl dăm afară, pentru că așa vrem noi, printr-o pură decizie arbitrară”, a scris deputatul.

El a cerut sfatul unor jurişti în legătură cu această măsură a PNL.

Deputatul PNL Theodor Paleologu a criticat public conducerea PNL cu câteva zile înainte de alegeri. Principalul reproş al deputatului către colegii de partid a fost că nu îl respectă pe Nicuşor Dan.

“Ce le reproşez colegilor din PNL este că nu îl respectă pe Nicuşor Dan, îl tratează în discuţii private mereu de pămpălău, de fraier, de iepuraş al PSD-ului şi aşa mai departe. Lucrul ăsta este foarte grav”, a declarat la RFI.

După exit-polluri, liberalul a scris pe Facebook că actuala conducere ”lamentabilă” a PNL trebuie să plece după dezastrul de la Bucureşti, calificând declaraţiile anterioare ale liberalilor Cezar Preda şi Alina Gorghiu despre Nicuşor Dan drept ”neruşinate imbecilităţi”.

Paleologu i-a acuzat apoi pe copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga că declaraţiile lor pe marginea scorului obţinut de PNL la alegerile locale nu sunt doar ”gogoşi şi moşi pe groşi, ci minciuni din cele mai sfruntate”. El a cerut şi retragerea seniorului Mircea Ionescu Quintus, criticându-l pentru că a lăudat-o pe Gabriela Firea şi l-a atacat pe Nicuşor Dan. Cât priveşte o eventuală excludere a sa din partid, aceasta face parte din “suita de imbecilităţi piramidale ale conducerii PNL”, a comentat Paleologu, afirmând că vinovaţi pentru dezastrul din Capitală sunt Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cristian Buşoi, Theodor Atanasiu, Cezar Preda, care vor duce PNL-ul sub 8% în Bucureşti.

Tag-uri:
paleologu, pnl, excludere, statut

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/03theodor-paleologu-rzv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/03theodor-paleologu-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari Theodor Paleologu Deputatul Theodor Paleologu a publicat,...

Preluat de la EVZ