loading…

Un tânăr de doar 18 ani a fost identificat și reținut de polițiști, pentru 24 de ore, bănuit de comiterea infracțiunilor de profanare de morminte și furturi.

Acesta ar fi răsturnat nu mai puțin de 44 de pietre funerare. Ba mai mult, acesta obișnuia să și fure, axându-se pe case nelocuite, beciuri și magazine, scrie voceatransilvaniei.ro.

“În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut un tânăr de 18 ani, din Dej, bănuit de profanarea unor morminte și comiterea mai multor furturi. Astfel, la data de 13 mai a.c., acesta ar fi răsturnat 44 de pietre funerare din cimitirul Dealul Florilor, din Dej. Totodată, s-a constatat că, în perioada aprilie – iunie a.c., acesta ar fi comis șapte furturi din case nelocuite, beciuri și magazine de pe raza municipiului Dej, fapte prin care s-ar fi creat un prejudiciu total de circa 6.000 de lei”, informează cj.politiaromana.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tanar-de-18-ani-incatusat-dupa-ce-a-profanat-zeci-de-morminte-25061.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tanar-de-18-ani-incatusat-dupa-ce-a-profanat-zeci-de-morminte-25061-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv