Autor:
Bianca Zaharescu
| miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

La şapte ani după moartea lui Michael Jackson, au fost publicate mai multe materiale găsite de autorităţi în urma unei percheziţii din noiembrie 2003 la reşedinţa starului care a lăsat milioane de fani în doliu, scrie Daily Mail.

Printre cărţile şi casetele ridicate de poliţie s-au numărat mostre aduse în instanţă drept dovezi în procesul în care un minor a depus ,ărturie susţinând că a fost abuzat sexual şi asaltat de cântăreţ în mai multe rânduri. 
Raportul poliţiei arată faptul că în dormitorul şi baia lui Jackson era o colecţie întreagă de imagini cu băieţi la vârsta adolescenţei – sau chiar de vârstă mai mică – ce au pozat nud sau îmbrăcaţi parţial. Una dintre colecţiile de opere pornografice, denumită “Taormina Wilhelm Von Gloeden” este descrisă în documentele litigiului: “Fotografii nud cu băieţi adolescenţi de la sfârşitul anilor 1800”.

Pe numele lui Michael Jackson a fost atunci emis un ordin de arest. Radar Online a obţinut în exclusivitate raportul poliţiei şi documentele juridice, iar unul dintre investigatorii cazului a declarat: “Documentele îl prezintă pe Jackson drept un prădător alienat de obsesii sexuale şi droguri, care-şi manipula victimele, folosind imagini sexuale explicite sadice cu sânge şi animale sacrificate, cu acte sexuale perverse, pentru a-i momi şi a-i face să se supună pe copii să-i facă voia”, relatează Mediafax. citat de Realitatea.

După descrierea materialelor, investigatorul notează: “Bazându-mă pe experienţa mea, acest tip de materiale pot fi folosite în faza de seducţie de acei oameni care vor să molesteze copii, pentru a le spulbera inhibiţiile victimelor şi a uşura calea cătrea agresiunea sexuală.”

Procesul din 2005 însă s-a terminat în favoarea megastarului. După 4 luni de proces, MJ a fost achitat de acuzaţiile de agresiune sexuală asupra minorului Gavin Arvizo, de tentativă de sechestrare și de administrare de alcool în vederea comiterii de abuzuri. Printre probele ridicate de autorități se mi regăsesc şi un album de fotografii cu copii dezbrăcaţi în reşedinţa artistului, încă un album cu fotografii nud înfăţisând bărbaţi în dormitorul lui Jackson, un album cu bărbaţi gay dezbrăcaţi sau semi-nud şi altul cu adolescenţi nud, relatează DailyMail.

Tag-uri:

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/michael-jackson11-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/michael-jackson11-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Bianca Zaharescu | miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari La şapte ani după moartea lui Michael...

Preluat de la EVZ