Autor:
Alexandru Toader
| miercuri, 22 iunie 2016 | 2 Comentarii
| 198 Vizualizari

Simona Halep

Simona Halep, ocupanta poziției a cincea în ierarhia mondială, se află în Anglia, în vederea pregătirii pentru întrecerea de la Wimbledon, care va începe pe 27 iunie.

Constănțeanca a declarat că vrea să ajungă cel puțin până în semifinalele Grand Slam-ului londonez, fază pe care a atins-o și în 2014, atunci când a cedat în fața lui Eugenie Bouchard. În schimb, anul trecut, Simona Halep a dezamăgit la Wimbledon, pierzând chiar în runda inaugurală.

„Este plăcut să revin la Wimbledon, pentru că îmi place acest turneu. Este dificil să joci pe iarbă, dar m-am obișnuit. Sunt câteva zile de când sunt aici și îmi place să joc. Am avut rezultate bune în 2014, când am jucat în semifinale.

Pe iărbă am încredere, dar trebuie să mă antrenez mult pentru a simți mingea, mai ales în timpul partidelor, când este diferit. Zilele de pregătire sunt importante pentru mine.

Visez să joc din nou o semifinală la Wimbledon, dar trebuie să iau meci cu meci, să văd cât de departe pot ajunge. E nevoie să am reflexe bune în timpul punctelor şi să servesc bine. Trebuie să îmi îmbunătăţesc serviciul şi să fiu concentrată la fiecare lovitură”, a declarat Halep.

Tag-uri:
Grand Slam, Eugenie Bouchard, Simona Halep, Wimbledon, tenis, WTA, turneu, Halep

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/22halepbun-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/22halepbun-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialTenis
Autor: Alexandru Toader | miercuri, 22 iunie 2016 | 2 Comentarii | 198 Vizualizari Simona Halep Simona Halep, ocupanta poziției a cincea...

Preluat de la EVZ