Autor:
Andreea Udrea
| miercuri, 22 iunie 2016 | 6 Comentarii
| 728 Vizualizari

Ludovic Orban

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Diana Tuşa a afirmat că nu este de acord cu fuziunea dintre liberali şi UNPR.

“Cu siguranță, o alternativă serioasă la PSD nu este fuziunea cu aliatul lui, UNPR-ul!”, a scris ea. De asemenea, Diana Tuşa a spus că PNL a pierdut alegerile înainte ca acestea să se desfășoare: “Lipsa oricărei strategii, a oricărei viziuni politice, abandonarea principiilor și valorilor liberale, incoerența în comunicarea mesajului public au avut ca rezultat firesc prăbușirea în sondaje într-un timp extrem de scurt: 1 an de zile”.

Deputatul PNL a trecut în revistă o serie de greşeli făcute de PNL, printre care faptul că liberalii s-au opus Codului Fiscal, legea dării în plată sau abandonarea regulilor stabilite chiar de PNL atât în desemnarea candidaților finali, cât și în privința disocierii de persoane aflate în cercetarea organelor de anchetă penală.

“Toate acestea au trecut, dar gravitatea maximă este că NU s-a înțeles nimic din această experiență! Am clamat victoria când realitatea era cruntă, un eșec răsunător: pentru prima dată de la Revoluție Capitala a fost câștigată INTEGRAL de PSD! Am ales mimăm faptul că pierderea este minoră și de aceea ea va fi asumată de 7 oameni, președinții de organizații din București. Pe românește, deși nu au avut niciun cuvânt de spus nici cu privire la strategie, nici cu privire la desemnarea candidaților, și-au asumat ei, voit sau nevoit, răspunderea în locul conducerii! Saga a continuat! Am anunțat public că organizația de București nu are oameni cu viziune, profesioniști, capabili să recâștige încrederea electoratului de dreapta, tradițional liberal. Noi, în organizația de București, nu mai avem profesori, medici, juriști, oameni de afaceri, exemple de succes în domeniile lor, oameni capabili să reconstruiască și să reclădească încrederea, și de aceea trebuie să aducem pe cineva din afară. Am mers și mai departe! Tot făcând public anunțul că invităm la conducerea organizației o persoană profesionistă, capabilă, care a demonstrat că știe și poate să-și urmărească și să-și atingă obiectivele declarate public. Numai că anunțul public a fost urmat de refuzul acestei persoane pe motivul invocat și de președinții demisionari: independența în conceperea strategiei și în selectarea oamenilor promovați! Oare o fi fost nevoie să reamintim bucureștenilor epopeea desemnării candidatului PNL la Primăria Generală? Eu cred că nu!”, a mai scris Diana Tuşa.

Deputatul PNL a făcut un apel şi la colegii din PNL să voteze împotriva acestei decizii.

“Nu sunt membru BPN, nu voi putea vota împotriva acestei decizii pe care dealtfel nici nu o pot concepe, fac însă apel către toți colegii mei, voi, cei care mă cunoașteți de 18 ani, de când m-am alăturat acestui partid: GÂNDIȚI-VĂ LA ÎNAINTAȘII NOȘTRI, VOTAȚI ÎMPOTRIVĂ!”, a mai spus ea.

La rândul său, Ludovic Orban a afirmat: “Cred că e o glumă proastă. Mi se pare o idee mai mult decât proastă. Nu avem nimic în comun. UNPR a fost paiul de care s-a agățat Ponta”.

Tag-uri:
ludovic orban, orban, ludovic orban pnl, pnl, unpr, fuziune, fuziune pnl udmr, orban fuziune, revolta pnl, liberali nemultumiti, liberali

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/06-ludovic-orban-5-cp-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/06-ludovic-orban-5-cp-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Andreea Udrea | miercuri, 22 iunie 2016 | 6 Comentarii | 728 Vizualizari Ludovic Orban Într-o postare pe pagina sa...

Preluat de la EVZ