Autor:
Mircea Marian
| miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 41 Vizualizari

Rares Bogdan

Realizatorul Rareş Bogdan, cunoscut drept un apropiat al PNL şi premiat de organizaţia de tineret a acestui partid, critică dur fuziunea cu UNPR.

“Cum poți să compatibilizezi un electorat venit din stânga -naționalistă și pe alocuri chiar kripto-comunistă, pro-Sistem și generic “anti-Colectiv(a)” cu un electorat de dreapta, cu accente modernist-progresiste, chiar real progresiste și cu o filiație istorică reală??? Un electorat PRO-Ponta acum 18 luni, cu unul PRO-Iohannis?
Recunosc public că sunt depășit de această strategie absolut spectaculoasă prin UNICITATEA și ABSURDITATEA ei. Spuneți voi. Eu mă uit și mă mir, doar atât. Sunt incapabil să reacționez”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Realizatorul Realităţii Tv a apreciat că electoratul nu mai înţelege nimic şi a contestat şi oferta făcută de PNL avocatului Gheorghe Piperea, care urma să preia organizaţia din Bucureşti, şi pe care acesta a refuzat-o.

“Cea mai mare problemă este că nu cred că electoratul mai înțelege ceva. După gafa în care inviți un om să îți preia cea mai importantă Organizație și nu te asiguri că acel om îți va și spune DA…. de vreo săptămâna tot aud de un alt gest absolut spectaculos prin absurditate”, a scris el, pe Facebook.Tag-uri:
rares bogdan, pnl, unpr, fuziune

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/rares-bogdan1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/rares-bogdan1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii | 41 Vizualizari Rares Bogdan Realizatorul Rareş Bogdan, cunoscut drept...

Preluat de la EVZ