loading…

Peste o treime dintre companiile germane se tem de efectele negative pe careBrexitul le-ar putea avea asupra afacerilor lor, potrivit unui raport al Institutului de Statistică IFO.

De cealaltă parte a baricadei, 61% dintre companiile germane cred că Brexitul nu le va afecta deloc afacerile, iar 1% consideră că ar pute avea un impact pozitiv.

Companiile mari, cu peste 500 de angajați, au acordat o atenție mărită evenimentelor dinaintea referendumului, în condițiile în care 53% dintre acestea se așteaptă ca afacerile să le fie afectate negativ dacă Marea Britanie iese din UE.

Companiile din industria electronică s-au dovedit cele mai temătoare de Brexit, cu peste 52% dintre business-uri susținând că ieșirea Regatului Unit din UE ar putea avea consecințe negative. Numai 49% dintre companiile din industria auto, 45% din industria metalurgică și 43% din unelte și utilaje au spus că se tem de Brexit.

Votul pentru ieșirea Marii Britanii din UE va avea loc joi, 23 iunie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/peste-o-treime-dintre-producatorii-germani-se-tem-de-brexit-25046.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/peste-o-treime-dintre-producatorii-germani-se-tem-de-brexit-25046-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv