Autor:
Petrisor Cana
| miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

Militarii veterani din AMVVD, alături de „Evenimentul zilei” la ceas aniversar

În ziua în care „Evenimentul zilei” împlinește 24 de ani de existență, numeroșilor cititori care ne-au urat:„La mulți ani!” li s-au alăturat militarii vetereni din Teatrele de Operații din Afganistan, Irak și Bosnia-Herțegovina de la Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, Izvorâtorul de Mir”. Le mulțumim!

Într-un mesaj transmis redacției de către președintele AMVVD, Marius Apostol, veteranii răniți și foști combatanți în Teatrele de Operații din Afaganistan, Irak sau Bosnia-Herțegovina au ținut să fie alături de „Evenimentul zilei”, la ceas aniversar.

„La ceas aniversar ne alăturăm celor care vă urează de bine. Dorim cotidianului „Evenimentul zilei” și tuturor celor care muncesc de dimineață până seara pentru a-și informa cu profesionalism cititorii, LA MULȚI ANI și cât mai multe apariții și în țară și în afară!

La început, fără internet, fără telefoane mobile, generații și generații de jurnaliști au făcut ca acest ziar să crească mare și frumos, voinic, stăpân pe lume și pe informații. Evenimentul zilei a rezistat și a devenit cu atât mai puternic în era internetului.

Ziarul a rezistat și atunci când mulți au abandonat, multe publicații au dispărut, mulți n-au mai crezut în hârtie. Trecut prin toate vremurile și peste toate ieșit biruitor, „Evenimentul zilei” împlinește astăzi 24 de ani. La mulți ani!

De câțiva ani ați reușit să aduceți obiectivitate și consecvență, curaj și profesionalism și peste Prut.

Aveți toată stima și respectul nostru, vă salutăm, vă felicităm și vă transmitem un gând bun pentru toată echipa Evenimentului zilei, un reper timp de aproape un sfert de veac în presa românescă și nu numai.  Să vă dea Dumnezeu sănătate, putere de muncă și să rămâneți mereu aceeași parteneri de nădejde ai cititorilor! Și nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru susținerea pe care ați oferit-o de-a lungul timpului Asociației  Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, Izvorâtorul de Mir” în proiectele importante.

AMVVD vă transmite un călduros LA MULȚI ANI!

DUMNEZEU SĂ BINECUVÂNTEZE ROMÂNIA!”Tag-uri:
Marius Apostol, Militarilor Veterani, Mare Mucenic, EVZ, AMVVD, Evenimentul zilei

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/daniel-porumb-marius-apostol-si-cretu-amvvd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/daniel-porumb-marius-apostol-si-cretu-amvvd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Petrisor Cana | miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari Militarii veterani din AMVVD, alături de „Evenimentul...

Preluat de la EVZ