loading…

Un tânăr, care plănuia să călătorească în Orientul Mijlociu, pentru a se alătura rețelei teroriste Stat Islamic, a fost arestat de agenții FBI la Indianapolis.

În vârstă de 18 ani, acesta se pregătea să urce la bordul unui autobuz spre New York, de unde ar fi urmat să zboare în Maroc și de acolo să călătorească spre teritoriul controlat de Stat Islamic, au declarat procurorii. Și în statul California, doi bărbați au fost găsiți vinovați de complot pentru a oferi sprijin material grupării teroriste Stat Islamic.

Cei doi au fost arestați anul trecut, dupa ce au încercat să urce la bordul unui avion care pleca din Los Angeles și se îndrepta spre Turcia, cu intenția de a se alătura grupării Stat Islamic. Ieri în New York au fost arestate trei persoane care aveau într-un vehicul arme de foc și muniție.

Vehiculul suspect a fost oprit de poliție, din cauză că avea parbrizul spart. Cei trei suspecți pregăteau un atac armat de amploare în New York.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/mai-multe-persoane-banuite-de-acte-teroriste-arestate-in-sua-in-ultimele-24-de-ore-25045.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/mai-multe-persoane-banuite-de-acte-teroriste-arestate-in-sua-in-ultimele-24-de-ore-25045-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv