loading…

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat, azi, că nu va exista în niciun caz o nouă negociere cu Londra în urma referendumului privind apartenența Marii Britanii la Uniunea Europeană, potrivit Le Figaro online.

Politicienii și alegătorii britanici trebuie să știe că nu va exista în niciun caz o nouă negociere” cu Marea Britanie, a declarat Juncker în timpul unei conferințe de presă cu cancelarul asutriac, Christian Kern. “Afară înseamnă afară“, a mai subliniat acesta.

Jean-Claude Juncker și-a exprimat în numeroase rânduri dorința ca Marea Britanie să rămână în Uniunea Europeană.

Miercuri, la Atena, aceasta a numit ideea ieșirii din UE a Marii Britanii drept un “act de automutilare”.

În luna mai, într-un interviu acordat cotidianului francez Le Monde, acesta avertiza că în cazul în care Marea Britanie va părăsi Blocul comunitar, această țară va fi considerată un stat terț, iar britanicii vor fi priviți ca”dezertori”, care nu vor fi “primiți cu brațele deschise”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/jean-claude-juncker-nu-va-exista-in-niciun-caz-o-noua-negociere-cu-marea-britanie-dupa-referendum-25055.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/jean-claude-juncker-nu-va-exista-in-niciun-caz-o-noua-negociere-cu-marea-britanie-dupa-referendum-25055-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv