loading…

Un echipaj de poliție și angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului au ajuns, astăzi, la școala 175 din Capitală, după ce au fost chemați în legătura cu solicitarea fostei soții a lui Dan Condrea de a își lua copilul acasă deși nu are custodia minorului.

Fosta soție a patronului Hexi Pharma, Laura Georgescu, a mers miercuri la Școala nr. 175 din Capitală, pentru a participa la serbarea de sfârșit de an a copilului pe care femeia îl are cu Dan Condrea. La finalul festivității, aceasta a vrut să plece împreună cu minorul însă conducerea școlii s-a opus întrucât reprezentanții unității de învățământ știau că Dan Condrea este cel care avea custodia copilului.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au ajuns un echipaj de poliție de la Secția 4 și, ulterior, reprezentanți ai Direcției pentru Protecția Copilului, aceștia analizând dacă femeia poate lua copilul de la școală.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în urma unui accident rutier, la puțin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectații diluați puși la vânzare de societatea sa.

Accidentul a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, județul Ilfov.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fosta-sotie-a-lui-condrea-a-incercat-sa-si-ia-copilul-de-la-scoala-politistii-au-intervenit-25038.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fosta-sotie-a-lui-condrea-a-incercat-sa-si-ia-copilul-de-la-scoala-politistii-au-intervenit-25038-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv