loading…

Ucigașul băiețelului de 10 ani din Costuleni, Vasile Miron, a fost condamnat la închisoare pe viață de către Tribunalul Iași, fiind găsit vinovat de omor calificat. Decizia instanței nu este definitivă.

La ultimul termen din procesul său, Miron nu și-a mai recunoscut fapta, deși participase și la reconstituire, scrie ziaruldeiasi.ro.

În rechi­zitoriu, procurorii au arătat că, în după amiaza zilei de 29 mai 2015, Vasile Miron se afla în satul Covasna, comuna Costuleni, și l-a lovit cu un corp contondent, de mai multe ori, pe minor, pe motiv că acesta îi scăpase telefonul și l-a stricat.

Din cauza rănilor suferite, băiatul a murit, fiind abandonat de Miron. Acesta a revenit la locul crimei după mai bine de 24 de ore și a înfășurat trupul într-un sac de rafie și o pătură. Cadavrul l-a legat cu o bandă textilă și sârmă ghimpată.

VEZI ȘI: Ucigașul copilului de 10 ani găsit într-o râpă a mai ucis! În 2002 a DECAPITAT o tânără!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/criminal-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-dupa-ce-a-ucis-cu-sange-rece-un-copil-de-10-care-i-a-stricat-telefonul-25060.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/criminal-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-dupa-ce-a-ucis-cu-sange-rece-un-copil-de-10-care-i-a-stricat-telefonul-25060-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv