Autor:
Dan Dumitriu
| miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 349 Vizualizari

O fotografie care face cît o mie de cuvinte. Au învins și de data asta…

Comentariile acide la adresa șefului FRF nu s-au oprit. Cătălin Tolontan a publicat astăzi o fotografie cu Răzvan Burleanu și alți trei oficiali ai federației în care se vede lipsa lor de pasiune pentru ceea ce se întâmpla pe teren, în timpul unui meci al Naționalei, la EURO 2016. Dorin Chioțea și Andrei Bădin fac calcule privind veniturile uriașe pe care le are Răzvan Burleanu din contractul cu FRF. Iar sumele sunt uriașe.

Dorin Chioțea, jurnalist Realitatea TV:

28.000 RON e leafa lui Răzvan Burleanu, presedintele FRF in functie la cea mai mare rusine din istoria fotbalului romanesc, Romania vs Albania 0-1.

10.000 RON e leafa lui Răzvan Burleanu in calitate de administrator al bazei sportive de la Mogosoaia, apartinand FRF.

10.000 RON e leafa lui Răzvan Burleanu in calitate de administrator al bazei sportive de la Buftea, apartinand FRF.

5.000 € lunar e cea mai ieftina chirie lunara in complexul luxos Stejarii, apartinand magnatului Ion Tiriac. FRF ii plateste un apartament in zona presedintelui Răzvan Burleanu.

500 € e diurna lui Răzvan Burleanu la deplasarile in strainatate.

92.000 € e prima de calificare pt Euro2016 pe care si-a oferit-o Răzvan Burleanu, jumatate din maximum obtinut de titularii din toate jocurile campaniei de calificare.

Cătălin Tolontan, jurnalist GSP:

“Din exasperarea ruperii de trecut au apărut Răzvan Burleanu la FRF, Alin Petrache la COSR sau Alexandru Dedu la federația de handbal.


Ei nu sunt întâmplări.

Au ieșit președinți pentru că așa a decis un sistem complex, în care se amestecă voința a diverși oameni, care din politică, care din Servicii, care din afaceri. Și, desigur, pentru că au reușit să câştige și încrederea celor din sport că se poate face și altfel. În fond, ei au fost votați de președinții de club, nu de Guvern.

(…)

Țările care au avansat în sport și în educație, pentru că perechea nu poate fi dezlipită, Coreea de Sud este doar un exemplu, au reușit asta prin competență, prin cunoaștere și prin efortul unor oameni care se pricepeau la ceea ce vorbeau.

Burleanu a selectat pentru funcțiile de conducere ale FRF prioritar oameni care nu se pricep la sport și la managementul sportiv. Nu înseamnă că avem o Federație integral nesportivă, dar la primele straturi ale deciziei așa stau lucrurile.

Priviți fotografia realizată la Campionatul European!

Ei sînt organigrama superioară a Federației Române de Fotbal. Primele patru funcții din Casa Fotbalului asistînd la un meci de fotbal!

În condițiile de față, e un eroism că jucătorii au nimerit pe tunelul dinspre vestiar spre gazon.

Cei patru oameni în sacouri, de la stînga la dreapta Vișan (secretar general), Popescu (marketing), Burleanu (președinte), Bodescu (secretar general adjunct), pot fi într-o tribună sau oriunde în altă parte. Se citește pasiunea pentru sport în atitudinea lor.”

ARTICOL INTEGRAL AICI.

Andrei Bădin, Flux 24:

“Președintele FRF, Razvan Burleanu, a efectuat peste 200 de zile de deplasare in strainatate anul trecut. Acest lucru indică 100.000 de euro incasati doar din diurne fără cazare si protocol.

Pentru calificarea la #Euro2016, Burleanu si-a dat singur o primade 92.000 de euro.

In total pe an la un calcul simplu, seful Federatiei de Fotbal castiga peste 300.000 de euro fara prime, cazari si protocol.

Razvan Burleanu se lauda in FRF cu legaturile sale la varful SRI, a dezvaluit fostul medic al nationalei, Pompiliu Popescu.

Si Elena Udrea a afirmat marti seara la B1 TV ca Burleanu ar avea legaturi cu SRI.”

Tag-uri:
razvan burleanu, frf, stejarii, buftea, mogosoaia, leafa burleanu, alin petrache, alexandru dedu, euro 2016, nationala de fotbal, pompiliu popescu, federatia de fotbal, catalin tolontan, tolontan, chiotea, dorin chiotea, andrei badin, badin, burleanu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/iordanescu-si-burleanu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/iordanescu-si-burleanu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEURO 2016
Autor: Dan Dumitriu | miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii | 349 Vizualizari O fotografie care face cît o mie de...

Preluat de la EVZ