Autor:
Otilia Matei
| miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 83 Vizualizari

Bucureşti este oraşul contrastelor, al extremelor. Este ori alb, ori negru, niciodată gri. Este o poartă spre trecut, dar şi un portal spre viitor, iar locurile şi clădirile emblemă ale capitalei sunt dovada absolută.

Cunoscut şi ca “Micul Paris”, oraşul cu parfum de tei şi salcâmi, evocat cu dragoste sau reproş de diferiţi scriitori şi imortalizat în fotografii sau în picturi de marii artişti ai perioadei interbelice, este spaţiul unde întotdeauna descoperi ceva, pozitiv sau negativ, este locul care te obligă să-ţi ieşi din zona de confort şi îţi testează toleranţa, dar şi imaginaţia.

Imaginile din galeria foto de mai sus te provoacă la un joc de creativitate: cum arăta Bucureştiul în perioada interbelică şi cum s-a schimbat el azi? Este o transformare pozitivă sau negativă? 

Cert este că frumuseţea se află în ochii privitorului, iar câţi locuitori are Bucureştiul, atâtea păreri există despre capitala României.

(Sursă foto: VIA Bucureşti / Albert Groşescu)

Tag-uri:
poze de colectie bucuresti, bucuresti, capitala romaniei, bucuresti de ieri si azi, poze actuale bucuresti

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/bucuresti_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/bucuresti_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | miercuri, 22 iunie 2016 | 0 Comentarii | 83 Vizualizari Bucureşti este oraşul contrastelor, al extremelor. Este...

Preluat de la EVZ