loading…

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu și al echipei naționale de fotbal a României, va lipsi minimum două luni de pe gazon, după accidentarea din meciul cu Albania de la Euro 2016, potrivit DigiSport. Alibec a aflat, miercuri, că are ligamentul colateral rupt la piciorul stâng.

Accidentarea suferită de jucătorul în vârstă de 25 de ani este una destul de gravă, astfel că Alibec va rata turul trei preliminar din Liga Campionilor, dar și play-off-ul cupelor europene.

Titularizat în meciul cu Albania de către Anghel Iordănescu, Alibec a fost înlocuit cu Gabriel Torje în minutul 57. Atacantul echipei Astra Giurgiu s-a prăbușit pe gazon după un duel pentru minge cu mijlocașul albanez Basha. Aflat în aer, Denis Alibec a fost atins de adversar înainte de aterizare, a pus piciorul strâmb în pământ și a suferit o accidentare la genunchi. Cu dureri extrem de mari, Alibec a primit îngrijiri pe teren și la margine, iar după câteva minute a fost dus spre vestiare tot pe targă.

Potrivit DigiSport, după ce a aflat verdictul în cazul accidentării lui Alibec, conducerea Astrei a început deja căutările pentru a aduce un nou atacant, care să-i ajute în tentativa de a ajunge în Liga Campionilor.

Denis Alibec a evoluat în 26 de partide sezonul precedent de Liga 1 și a reușit să marcheze 16 goluri pentru Astra, fiind golgheterul echipei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/alibec-va-lipsi-cel-putin-doua-luni-dupa-accidentarea-din-meciul-cu-albania-de-la-euro-2016-25058.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/alibec-va-lipsi-cel-putin-doua-luni-dupa-accidentarea-din-meciul-cu-albania-de-la-euro-2016-25058-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv