loading…

Un bărbat de 74 de ani a murit în această dimineață după ce a intrat cu mașina într-un TIR încărcat cu piatră concasată.

Accidentul a avut loc pe DJ 108 D între localitățile Gârdani și Rodina. Potrivit actualmm.ro, șoferul unui autoturism VW Vento, de 74 de ani din Asuaju de Jos, circula înspre Baia Mare când, pe o porțiune de drum în aliniament a pătruns inexplicabil pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un TIR încărcat cu piatră concasată.

În încercarea disperată de a evita impactul, șoferul camionului a tras mult de volan dreapta și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, autoturismul a fost distrus în proporție de 90%, iar bărbatul de la volan a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

După aproape o oră de eforturi din partea salvatorilor, corpul bărbatului a fost scos din mașina făcută zob și transportat la morga Spitalului Județean pentru efectuarea necropsiei.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest dar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Sursă foto: actualmm.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-grav-un-sofer-a-murit-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-tir-galerie-foto-25047.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-grav-un-sofer-a-murit-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-tir-galerie-foto-25047-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv