loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori piscicoli A.N.P.A Constanța și lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, în urma unor acțiuni comune de prevenire și combatere a braconajului piscicol, au depistat, pe Marea Neagră, o ambarcațiune în care se aflau două persoane de sex masculin care desfășurau activități de pescuit ilegal, precum și unelte de pescuit interzise.

● În data de 17.06.2016, în jurul orei 09:00 polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o misiune comună cu inspectori piscicoli A.N.P.A. Constanța și lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța cu o ambarcațiune apartinand A.N.P.A si mijloace terestre proprii, în urma căreia au descoperit, travers de localitatea Jupiter din județul Constanța, o ambarcațiune în care se aflau cetățenii români B.M, de 63 ani și C.P, de 44 ani, ambii domiciliați pe raza județului Constanța, care desfășuraseră activități de pescuit comercial, utilizând unelte de pescuit interzise.

În urma controlului efectuat au fost ridicate în vederea confiscării 41 kilograme pește din speciile guvide și hanus, 57 unelte de pescuit (cuști de pescuit), precum și ambarcațiunea folosită la pescuit.

● În aceeași zi, în jurul orei 11:00 echipa comună de control a efectuat o altă misiune pe Marea Neagră, travers de localitatea Tuzla, în urma căreia a descoperit, la aproximativ 2.000 metri de țărm, 59 de unelte de pescuit industrial (cuști metalice de În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,pescuit cu alte unelte sau scule neautorizate”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/unelte-de-pescuit-interzise-descoperite-in-marea-neagra-24991.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/unelte-de-pescuit-interzise-descoperite-in-marea-neagra-24991-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv