loading…

Trei persoane care aveau într-un vehicul arme de foc și muniție au fost arestate astăzi la periferia orașului american New York, afirmă surse citate de presa americană.

Vehiculul suspect a fost oprit de poliție, din cauză că avea parbrizul spart, la intrarea dinspre New Jersey în Tunelul Holland, la periferia orașului New York, relatează NBC4.

La bordul vehiculului erau doi bărbați de circa 50 de ani și o femeie de 30 de ani, care aveau arme de foc semiautomate, pistoale, muniție și veste antiglonț.

Cei trei suspecți sunt din statul Pennsylvania și sunt acuzați că pregăteau un atac armat de amploare, posibil terorist, în New York.

Recent, un american de origine afgană a omorât 49 de persoane într-un atac armat comis într-un club de noapte din Orlando, Florida.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/trei-persoane-care-pregateau-un-atac-terorist-arestate-la-new-york-25016.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/trei-persoane-care-pregateau-un-atac-terorist-arestate-la-new-york-25016-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv