Autor:
Daniel Spasov
| marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 27 Vizualizari

Traian Băsescu, fostul președinte al României

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a comentat eliminarea naționalei de la Campionatul European, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Faptul că România s-a făcut de rușine la turneul final din Hexagon a atras atenția și oamenilor politici din țară. Astfel, fostul șef al statului a îndemnat la calm și analiză, după ce în utlimele zile s-au consemnat numeroase critici la adresa „tricolorilor” pentru catastrofa din Franța.

„Cei 11 – 14 din meciul cu Albania ne reprezintă, aşa cum suntem. Dacă am avea şi curajul să ne privim pe noi înşine, am constata că nu suntem mai buni decât ei. Niciun alt sport mai mult ca fotbalul – datorită popularităţii – nu reflectă mai bine o naţiune”, a notat Traian Băsescu pe Facebook.

Vizavi de afirmațiile făcute de fostul internațional Ionel Ganea despre fostul președinte al țării, pe care l-a acuzat că a tras sforile pentru a aduce în fruntea FRF un om fără nicio legătură cu fotbalul, Răzvan Burleanu, alias „Harry Potter”, Băsescu a răspuns: „Sincer nu ştiu, nu vă lăsaţi păcălit. Totuşi nu ştiu nici un antrenor, portar, fundaş, mijlocaş sau atacant cu numele Burleanu în Echipa Naţională”.
Tag-uri:
Traian Basescu, Euro 2016, Campionatul European, Facebook, nationala Romaniei, Basescu, Razvan Burleanu, FRF

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/traian-basescu2-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/traian-basescu2-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEURO 2016
Autor: Daniel Spasov | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii | 27 Vizualizari Traian Băsescu, fostul președinte al României Traian Băsescu,...

Preluat de la EVZ