Autor:
Andreea Udrea Ionel Dancu | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 93 Vizualizari

Potrivit unor surse liberale, UNPR discută într-o şedinţă la vârf posibila fuziune prin absorbţie cu PNL. Liberalii susţin că principala lor solicitare este aceea ca Gabriel Oprea să nu mai facă parte din UNPR pentru ca procesul de fuziune să fie realizat . Reprezentanţii UNPR nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere. Potrivit unor surse liberale, PNL a oferit UNPR nu mai puţin de 18 locuri pe listele pentru alegerile parlamentare.

Surse UNPR au declarat EVZ că va fi “noapte decisivă”: dacă până mâine dimineaţă PSD nu vine cu o contraofertă mai bună decât a PNL, UNPR se va alia cu liberalii. PNL i-a dat UNPR-ului 18 locuri la parlamentare şi funcţii în administraţia publică locală, spun surse UNPR. Până acum liderul PSD Liviu Dragnea nu le-a făcut UNPR-iştilor nicio ofertă concretă pentru parlamentare, mai spun sursele citate.

“Orice formulă care să fie în măsura a oferi o soluţie alternativă şi care să se opună cu succes PSD-ului este de luat în considerare. Punctual, dialogul cu UNPR s-a îmbunătăţit considerabil de când dl. Steriu a preluat conducerea acestui partid. Vom analiza şi decide în BPN care sunt paşii de urmat!”‎, a spus Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, pentru EVZ.

Tag-uri:
unpr, pnl, fuziune, parlamentare, locuri, psd, dragnea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sigla-unpr-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sigla-unpr-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Andreea Udrea ,  Ionel Dancu | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii | 93 Vizualizari Potrivit unor surse liberale, UNPR...

Preluat de la EVZ