loading…

Descoperire șocantă într-un apartament din Timișoara. O tânără de 25 ani, studentă la Universitatea de Medicină din Timișoara, a fost descoperită fără suflare de către o prietenă.

Fata nu a răspuns la apelul unei prietene, care a venit de urgență să vadă ce s-a întâmplat. Pompierii de la descarcerare au fost trimiși să spargă ușa de la intrare și au găsit-o pe tânără fără suflare în sufragerie.

Potrivit tion.ro, pe corpul fetei nu au fost găsite urme de violență, iar anchetatorii nu exclud varianta unei sinucideri. Studenta era din Dorohoi, județul Botoșani și locuia în chirie la Timișoara. Anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri, iar medicii spun că este foarte probabil ca fata să fi luat pastile și aceasta să fie cauza decesului.

Potrivit pressalert.ro, tânăra era în ultimul an de studiu, iar zilele trecute picase un examen.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/studenta-la-medicina-gasita-moarta-de-o-prietena-in-apartamentul-in-care-statea-cu-chirie-24990.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/studenta-la-medicina-gasita-moarta-de-o-prietena-in-apartamentul-in-care-statea-cu-chirie-24990-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv