loading…

Cinci persoane au decedat și alte 23 au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut marți dimineața, în sudul Serbiei, în care a fost implicat un autobuz ce transporta turiști slovaci, informează Ministerul de Interne de la Belgrad, citat de Reuters online.

Persoanele rănite au fost transportate pentru a fi tratate la spitalele din orașele Aleksinac și Nis, la aproximativ 200 kilometri sud de Belgrad, se afirmă într-un comunicat.

Cotidianul sârb Blic relatează că în autobuz se aflu turiști slovaci care se întorceau acasă după o călătorie până în insula grecească Corfu.

Comunicatul autorităților nu a oferit detalii suplimentare despre accident, comunicând doar că un autobuz cu plăcuțe de înmatriculare slovace a derapat pe autostrada care leagă Serbia de Macedonia și Grecia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/serbia-un-autobuz-plin-cu-turisti-a-derapat-pe-autostrada-cinci-morti-si-23-de-raniti-24989.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/serbia-un-autobuz-plin-cu-turisti-a-derapat-pe-autostrada-cinci-morti-si-23-de-raniti-24989-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv