Autor:
Carmen VintilăMatei Năstase | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 379 Vizualizari

Concertul Queen a blocat traficul în centrul Bucureștiului. Potrivit reporterului EVZ, șoferii, dar și călătorii din tramvaie și autobuze s-au arătat revoltați și au fost nevoiți să meargă pe jos chiar și câte 3-4 stații.

Reporterul EVZ transmite că traficul este blocat din zona mall-ului aflat la Trafic Greu, până în centru, la Piața Unirii.

În fața centrului comercial de la Trafic Greu, un vatman a deschis ușile tramvaiului pe care îl conducea și i-a invitat pe călători să coboare, spunându-le: ”Luați-o pe jos până la Unirii că diseară cântă formația lui pește congelat. Nu ați auzi de formația lui pește congelat? Că nu puteau să cânte la Romexpo…”.

Totodată, oamenii s-au arătat revoltați de situație. Ei au fost nevoiți să meargă chiar și patru stații pe jos pentru a ajunge la destinație, în condițiile în care, în Capitală, la ora difuzării acestei știri se înregistrau apoximativ 30 de grade Celsius.

La capătul liniei tramvaiului 32, aflat la Piața Unirii, doi polițiștii încercau în zadar să gestioneze circulația. Ei erau depășiți de situație.Tag-uri:
trafic blocat, trupa queen, trafic greu, piata unirii, concert queen, galerie foto, tramvai, autobuz, scandalos, revoltator

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/queen-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/queen-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Carmen Vintilă,  Matei Năstase | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii | 379 Vizualizari Concertul Queen a blocat traficul...

Preluat de la EVZ