Autor:
Otilia Matei
| marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 91 Vizualizari

Poliția a oprit un posibil atac terorist din New York.

La periferia New York-ului, autoritățile au identificat trei suspecți care aveau arme de foc și muniție în mașină. Cei trei au fost arestați fiind suspectați de pregătirea unui atac terorist.

La intrarea dinspre New Jersey în Tunelul Holland, la periferia oraşului New York, poliția a oprit un vehicul care avea parbrizul spart. 

La bord se aflau doi bărbați în jurul vârstei de 50 de ani și o femeie de 30 de ani care aveau arme de foc semiautomate, pistoale, muniţie şi veste antiglonţ, transmite Mediafax.

Cei trei, originari din statul Pennsylvania au fost acuzați că pregătesc un atac de amplaore, posibil terorist în New York. 

Din cauza nefericitelor evenimente din ultima perioadă, polițiștii și cetățenii americani sunt deosebiți de vigilenți când vine vorba de siguranță.

Ultimul incident armat care a zguduit țara a avut loc înt/un club din Orlando, unde un cetățean american de origine afgană a deschis focul asupra clienților din club, ucigând 50 de persoane și rănind altele 53.Tag-uri:
atac terorist, atentat terorist new york, new york, atac terorist la periferia new york, alarma falsa, vehicul incarcat cu arme, arme de foc semiautomate

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/police-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/police-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii | 91 Vizualizari Poliția a oprit un posibil atac terorist din...

Preluat de la EVZ