loading…

Poliția Română s-a autosesizat și face cercetări după ce site-ul Federației Române de Fotbal (FRF) a fost atacat de hackeri, în această după-amiază, afișând un motto al suporterilor albanezi, steagul Albaniei și un video motivațional, anunță oficiali din cadrul instituției.

Poliția Română, prin specialiștii de la Direcția de Combatere a Criminalității Organizate (DCCO), face verificări în legătură cu posibile fapte de acces neautorizat la un sistem informatic și alterarea integrității datelor informatice, anunță oficiali din cadrul instituției. Aceleași surse precizează că poliția s-a autosesizat “în urma informațiilor apărute în media centrală, cu privire la un atac cibernetic asupra site-ului Federației Române de Fotbal(FRF)”.

Site-ul oficial al FRF a fost spart, astăzi, de hackeri,minute în șir afișând un motto al suporterilor albanezi, steagul Albaniei și un video motivațional.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/politia-romana-s-a-autosesizat-si-face-cercetari-dupa-ce-site-ul-frf-a-fost-atacat-de-hackeri-25024.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/politia-romana-s-a-autosesizat-si-face-cercetari-dupa-ce-site-ul-frf-a-fost-atacat-de-hackeri-25024-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv