loading…

O tornadă a distrus mai multe case, în județul Botoșani, în noaptea de duminică spre luni. Potrivit monitorulbt.ro, o parte din comuna Mihăileni a fost măturată de o tornadă.

În urma fenomenului extrem, o familie a rămas fără casă, structura de rezistență a acesteia fiind grav afectată, iar două fără acoperiș la locuințe.

La o primă inventariere se estimează că în jur de 15 gospodării au fost afectate, cele mai multe din satul Sinăuți, dar și din Mihăileni. Peste 2.000 de familii au rămas fără electricitate, după ce un vânt puternic a culcat la pământ cinci stâlpi din beton din linia de medie care vine de la Suceava-Sirete. Mai mulți arbori groși au fost smulși din rădăcină și aruncați la zeci de metri pe câmp, iar gardurile spulberate.

Primarul comunei Mihăileni, Laurențiu Barbacariu susține că vântul extraordinar de puternic a smuls și aruncat la zeci de metri chiar și cei mai puternici copaci.

Sursă foto: Monitorul de Botoșani

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/o-noua-tornada-a-avut-loc-in-romania-mai-multe-case-au-fost-distruse-24988.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/o-noua-tornada-a-avut-loc-in-romania-mai-multe-case-au-fost-distruse-24988-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv