Autor:
Andrei MicşaMatei Năstase | marţi, 21 iunie 2016 | 2 Comentarii
| 440 Vizualizari

Alertă cu bombă în Bruxelles

O nouă amenințare cu bombă face Europa să tremure. Bruxelles-ul ar fi putut fi ținta unui nou atac devastator, dar autoritățile belgiene au reușit să demaște această amenințare.

UPDATE: ”Circulația este închisă. Marile artere de circulație sunt blocate. Informațiile pe care eu le am sunt următoarele: La 7:30, ora României, s-a dat alertă cu bombă într-un mare centru comercial, care este legat cu mare stație de metrou. În zonă se află și un mare fan zone, unde se difuzează meciurile de la Euro 2016. Până acum nu a fost confirmată găsirea unei bombe, dar e clar că nivelul de alertă este ridicat”, a declarat europarlamentarul Sigerfried Mureșan, aflat la Bruxelles.


O nouă amenințare teroristă în inima Uniunii Europene. Trei suspecți au fost reținuți de autoritățile belgiene, după ce o alarmă de gradul zero a fost pusă în aplicare.

Poliția și forțele speciale au evacuat un centru comercial din Bruxelles, iar trei persoane au fost reținute. Din primele informații, aceștia erau rude cu frații El Bakraoui.

Unele surse au declarat pentru La Libre Belgique că individul ar fi purtat o centură explozivă.

Potrivit ziarului belgian citat de agerpres, poliția a fost avertizată cu privire la “o situație suspectă după apelul unei persoane particulare la ora locală 5:30”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Bruxelles Capitale-Ixelles, Ilse Van de Keere. “A fost stabilit un perimetru de securitate. Operațiunea este în curs de desfășurare”, a adăugat ea.

Tag-uri:
atentat, alerta, bomba, buxelles, belgia, ue, europa, alerta cu bomba, alerta terorista, rude, el bakraoui, politie, forte speciale, teroristi, teroristi bruxelles, bruxelles teroristi, bestii juhadiste, bestii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/4wegr54gv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/4wegr54gv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa,  Matei Năstase | marţi, 21 iunie 2016 | 2 Comentarii | 440 Vizualizari Alertă cu bombă în Bruxelles O nouă...

Preluat de la EVZ