Autor:
Georgeta Petrovici
| marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 91 Vizualizari

O studentă de 25 de ani de la Universitatea de Medicină și farmacie Victor Babeș din Timișoara a fost găsită moartă, în apartamentul în care locuia cu chirie. Pompierii au fost chemați să spargă ușa, noaptea trecută.

Înăuntru, imaginea era de coșmar: fata era căzută pe jos, cu spumă la gură. Din primele constatări, nu prezenta urme de violență pe trup. ”Polițiștii Biroului Investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș.

Simona Nicoleta C. este din Dorohoi, Botoșani. Ea făcea studiile la Timișoara și, potrovit prietenului  care a sunat la 112 să anunțe dispariția ei, tocmai picase un examen. Tânărul spune că ”nu părea afectată”.

Totși, a fost găsită moartă, iar acum oamenii legii trebuie să stabilească dacă s-a sinucis sau nu.

Tag-uri:
Victor Babeș, Polițiștii Biroului, Poliției Municipiului, Mirela Drăghicioiu, Poliției Timiș, Simona Nicoleta, timisoara, sinucidere, simona nicoleta cucu, necropsie, ancheta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tentativa-de-sinucidere-pe-vacarescu04-resize-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tentativa-de-sinucidere-pe-vacarescu04-resize-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Georgeta Petrovici | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii | 91 Vizualizari O studentă de 25 de ani de...

Preluat de la EVZ