Autor:
Alexandru Toader
| marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 58 Vizualizari

Faptul că România a plecat cu coada între picioare de la Euro a născut cele mai tari glume pe care românii le-au făcut la adresa naționale

Eliminarea rușinoasă a României de la Campionatul European nu avea cum să scape de bumbăceala suporterului român. Mai în glumă, mai în serios, naționala României își merită această soartă. Dat fiind și faptul că reprezentativa noastră a revenit la un bal european după o pauză de opt ani, așteptările au fost foarte mari.

Însă, România a fost „lanterna roșie” a ierarhiei Grupei A. Fanii naționalei au sperat ca după meciul cu Albania să se grăbească la casele de bilete pentru ceea ce putea fi participarea în „optimi”. Degeaba.În schimb, internauții români s-au răzbunat pe jucătorii naționalei și pe selecționerul Anghel Iordănescu prin intermediul meme- urilor (vezi foto).

În poartă, Tătărușine!

De la celebra glumă făcută înainte de debutul la turneul din Franța – „Lasă-l, boss, pe avarii, că nu stăm mult” – până la cea cu Ciprian Tătărușanu. Goalkeeperul României a fost principalul vinovat pentru unicul gol al întâlnirii cu Albania, după ce a ieșit inexplicabil de prost la faza în urma căreia „tricolorii” au părăsit întrecerea din Hexagon.

Pentru gafa de duminică, numele portarului român a fost transformat, pentru moment, în Tătărușine. Dacă fotbalul românesc se îndreaptă cu pași repezi spre anonimat, măcar glumele în acest caz să mai îndulcească din gustul amar pe care „tricolorii” ni l-au lăsat neașteptat, după această ediție a Campionatului European.

Tag-uri:
euro 2016, romania, Anghel Iordănescu, Albania, Franța, Ciprian Tătărușanu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/clipboard01_213-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/clipboard01_213-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEURO 2016
Autor: Alexandru Toader | marţi, 21 iunie 2016 | 0 Comentarii | 58 Vizualizari Faptul că România a plecat cu coada...

Preluat de la EVZ