loading…

O angajată a Uzinei Mecanice Sadu a fost transportată, astpzi, în stare gravă, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului, la Spitalul de Arși din București, după ce a fost rănită în urma unui incendiu care a avut loc la fabrica de armanent.

Valeria Șamotă a lucrat, timp de 29 de ani, la Uzina Mecanică Sadu, pe postul de confecționer de produse pirotehnice. Marți dimineața, la ora 09.00, ea a fost grav rănită la locul de muncă.

”Femeia de 47 de ani, confecționer produse pirotehnice, în timp ce își desfășura activitatea și efectua golirea unui tambur cu tubulețe încărcate, acestea s-au inițiat, flacăra apărută surprinzând-o pe lucrătoare. A fost transportată în cel mai scurt timp la Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu. Verificările vor fi făcute de unitate”, a declarat, pentru Mediafax, George Romanescu, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Starea de sănătate a victimei s-a agravat, motiv pentru care medicii au dispus transferul.

”A suferit arsuri pe 60 la sută din organism, de la brâu în sus. A fost preluată cu elicopterul și transportată la București, la Spitalul de Arși”, a precizat Marinică Niculescu, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Reprezentanții fabricii de armament au deschis o anchetă în acest caz.

”Este o singură persoană rănită, pentru că numai o singură persoană lucrează acolo. Operația se numește tamburat tubuleț trasor. Era operator, lucrător cu o vechime de 29 de ani. Operația era desfășurată într-un spațiu de aprox 3/3 metri”, a spus Nicolae Dijmărescu, directorul UM Sadu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/incendiu-la-fabrica-de-armament-o-femeie-a-suferit-arsuri-pe-60-din-suprafata-corpului-24995.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/incendiu-la-fabrica-de-armament-o-femeie-a-suferit-arsuri-pe-60-din-suprafata-corpului-24995-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv