loading…

Fostul președinte al ANAF, Gelu Diaconu, a ajuns în această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție, fiind citat de procurori în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu și favorizarea făptuitorului.

Gelu Diaconu, fost președinte al ANAF, a ajuns marți dimineața la sediul DNA, acesta precizând că este convins că lucrurile se vor aranja, făcând referire la acuzațiile de abuz în serviciu și favorizarea făptuitorului, pe care i le aduc procurorii.

Direcția Națională Anticorupție a anunțat, în luna februarie, că fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Ștefan Gelu Diaconu, este urmărit penal în dosarul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun. Pentru aceleași fapte este cercetat și fostul vicepreședinte al ANAF, Mihai Gogancea-Vătășoiu.

În același dosar mai sunt cercetați și Gheorghe Ivan, manager al proiectului „Antreprenoriatul social, o șansă pentru comunitățile de romi”, Iulian Costel Paraschiv, manager al proiectului ”Acces pe piața muncii – O șansă pentru tine”, Irina Valeria Radu, manager general al Asociației Partida Romilor „Pro Europa”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-presedinte-al-anaf-gelu-diaconu-audiat-de-procurori-24987.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-presedinte-al-anaf-gelu-diaconu-audiat-de-procurori-24987-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv