loading…

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean nu poate fi urmărit penal, au decis senatorii în ședința de astăzi, respingând solicitarea procurorilor DNA cu 92 de voturi împotrivă.

Potrivit anunțului oficial, în favoarea raportului negativ al Comsiei juridice au votat 92 de senatori, iar contra 26.

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean a declarat marți de la tribuna Senatului că respinge categoric orice acuzație privind încercarea de a împiedica cetățeni români să voteze.

Am avut foarte multă răbdare, timp de un an și jumătate am tăcut lăsând anchetatorii să-și facă daotria. (…) Resping categoric orice acuzație“, a afirmat fostul ministru în plenul Senatului.

El a adăugat că a simțit “un profund regret” pentru români de bună credință care nu au putut să voteze și a subliniat că instituția pe care a condus-o este foarte transparentă.

Dacă s-ar încerca ceva ilegal, vă garantez că s-ar fi știut în secunda următoare“, a mai spus Corlățean.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-ministru-de-externe-titus-corlatean-nu-poate-fi-urmarit-penal-25015.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-ministru-de-externe-titus-corlatean-nu-poate-fi-urmarit-penal-25015-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv