loading…

Fațada clădirii Guvernului a fost acoperită, astăzi, cu un banner uriaș pe care scrie “Brancuși e al tău așa cum și țara asta e a ta” și adresa siteu-lui www.brancusiealmeu.ro, acțiune care are loc în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru achiziționarea sculpturii “Cumințenia Pământului”.

Bannerul, care conține și tricolorul, a fost amplasat de mai mulți alpiniști utilitari, marți dimineață, în timpul videoconferinței cu prefecții pe tema inundațiilor, convocată de premier.

Mesajul de pe banner “Brâncuși e al tău așa cum și țara asta e a ta”, precum și site-ul www.brancusiealmeu.ro, care conține detalii despre subscripția publică și modalitățile în care cetățenii pot dona, nu se văd integral din cauza vegetației înalte care se află în fața Palatului Victoria. Bannerul e vizibil integral doar de pe trotuarul care trece prin fața Muzeului Antipă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fatada-cladirii-guvernului-a-fost-acoperita-cu-un-banner-urias-pe-care-scrie-brancusi-e-al-tau-24986.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fatada-cladirii-guvernului-a-fost-acoperita-cu-un-banner-urias-pe-care-scrie-brancusi-e-al-tau-24986-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv