loading…

Curtea Constituțională a României a amânat, astăzi, dezbaterea privind solicitările lui Valeriu Zgonea legate de modificarea regulmanetului și constituționalitatea hotărârii de revocare a sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților, discuțiile urmând să fie reluate pe 28 iunie.

Ordinea de zi oficială a CCR cuprindea sesizarea lui Valeriu Zgonea în calitate de șef al Camerei Deputaților privind hotărârea de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților și cea de vacantare a funcției de președinte.

”În concordanță cu prevederile Regulamentului, președintele Camerei este singurul abilitat în afară de grupurile parlamentare. Bineînțeles (că am sesizat CCR-n.r.) și va fi judecată pe 21 iunie. Am depus sesizarea în urmă cu câteva zile, în termenul legal”, declara săptămâna trecută fostul președinte al Camerei Deputaților Valeriu Zgonea pentru MEDIAFAX.

El a afirmat că a invocat în sesizarea făcută la CCR faptul că prin modificările aduse Regulamentului Camerei Deputaților se încalcă ”tot ce este strict legat de atribuțiile constituționale”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/ccr-a-amanat-decizia-in-cazul-zgonea-pentru-28-iunie-24994.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/ccr-a-amanat-decizia-in-cazul-zgonea-pentru-28-iunie-24994-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv