loading…

Anchetă de amploare în China, după ce angajații unei bănci au fost bătuți și tunși din cauza performanțelor slabe înregistrate la o sesiune de training.

Înregistrarea video postată pe Facebook de People’s Daily, China a devenit virală pe internet, fiind preluată și de BBC.com.

Incidentul ar fi avut loc în weekend la o sesiune de formare, la care au participat 200 de angajați ai băncii Changzhi Zhangze Rural Commercial Bank.

În înregistrare, un bărbat, unul dintre traineri, ține un băț în mână în timp ce-i întreabă pe opt angajați de ce au obținut rezultate slabe la sesiunea de pregătire profesională. ”Nu am cooperat cu colegii” sau ”lipsa de curaj” au fost răspunsurile celor opt angajați.

Apoi, le spune să-și pregătească fundurile și începe să-i lovească pe angajați cu bățul de mai multe ori. Aceeași sursă a mai precizat că angajații ar fost fost tunși, după ce au fost bătuți. Bărbații ar fi fost rași în cap, iar femeile tunse.

În urma incidentului, doi directori ai băncii chineze au fost suspendați din funcții.

Ulterior și trainerul și-a cerut scuze, dar a precizat că modelul bătăii cu bățul îl folosește de mai mulți ani și că nu a fost ideea conducerii băncii respective.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/angajatii-unei-banci-batuti-cu-batul-si-rasi-in-cap-din-cauza-performantelor-slabe-video-25001.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/angajatii-unei-banci-batuti-cu-batul-si-rasi-in-cap-din-cauza-performantelor-slabe-video-25001-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv