loading…

Bebelușul în vârstă de două luni și jumătate, accidentat sâmbătă pe trecerea de pietoni din Pitești, a murit astăzi în spital la București.

Accidentul, în care patru victime au fost rănite, a avut loc, sâmbătă, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, pe o trecere de pietoni situată în fața Spitalului Militar.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a dat cu mașina peste o femeie care își transporta într-un cărucior nepotul în vârstă de două luni și jumătate. Femeia, în vârstă de 63 de ani, a fost aruncată în urma impactului peste nora sa care avea în brațe un copil în vârstă de doi ani.

Copilul aflat în cărucior, grav rănit, a fost transportat cu terapia intensivă mobilă la Spitalul de Pediatrie din Pitești, iar bunica acestuia a fost dusă la Spitalul Județean Argeș. La scurt timp de la producerea accidentului, medicii au decis ca bebelușul să fie transportat cu o ambulanță de la Pitești la un spital din Capitală. Marți dimineață, tatăl copilului a anunțat Poliția că bebelușul a murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir, urmează ca după primirea documentelor de la spital, care să confirme decesul, să fie schimbată încadrarea pentru șoferul pe numele căruia a fost inițial întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-bebelus-mort-dupa-ce-caruciorul-in-care-se-afla-a-fost-spulberat-de-un-sofer-de-21-de-ani-24984.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-bebelus-mort-dupa-ce-caruciorul-in-care-se-afla-a-fost-spulberat-de-un-sofer-de-21-de-ani-24984-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv