Autor:
Carmen Vintilă
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Traian Băsescu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat în această seară că nu va contesta hotărârea judecătorilor în cazul fratelui său şi că, dacă a fost condamnat, nu îl poate considera nevinovat.

“Dacă l-a condamnat justiţia, eu nu îl pot considera nevinovat. Am spus categoric că nu voi contesta decizia justiţiei indiferent ce cred eu. A fost condamnat, asta este, eu sunt mulţumit asupra a două aspecte: s-a demonstrat că am intuit corect momentul cu celebre filmuleţe date de Antene, când el vorbea de banii cu sacoşe, erau banii în care Căpăţână restituia, iar hotărârea judecătorească nu-i reţine nicio obligaţie de plată. (…) Nici măcar ca simplu cetăţean nu contest hotărârea Curţii de Apel. Asta este şi bună ziua. S-a băgat mult prea adânc într-o zonă în care nu avea ce căuta şi neglijenţele în chestiuni din astea se plătesc”, a declarat fostul președinte, potrivit Agerpres.

Traian Băsescu a adăugat că fratele său a greşit că s-a înrudit cu familia Bercea. “Abia aştept să văd motivarea, intuiesc că aici au fost problemele”, a precizat Băsescu. 

Întrebat dacă şi-a vizitat fratele la închisoare, el a spus: “Nu mi-am vizitat fratele pentru că trebuie stabilit un program de vizite, nu te poţi duce când vrei”. 

“Am fost până la cumnata mea, am discutat cu nepoţii. Când eram la cumnata mea am avut o discuţie la telefon”, a spus Băsescu. 

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis, joi, printr-o sentinţă definitivă, ca Mircea Băsescu, condamnat în primă instanţă la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, cauză în care sunt implicaţi membri ai familiei lui Bercea Mondial, să îşi ispăşească pedeapsaTag-uri:
Traian Basescu, Curtea de Apel, PMP, judecatori

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/06-basescu-nd-8727-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/06-basescu-nd-8727-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPreşedinţie
Autor: Carmen Vintilă | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Traian Băsescu Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a...

Preluat de la EVZ