Autor:
Andreea Udrea
| luni, 20 iunie 2016 | 4 Comentarii
| 147 Vizualizari

Traian Băsescu

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au fost atacaţi de Traian Băsescu din cauza faptului că par dezinteresaţi de românii afectaţi de inundaţii. Acesta a spus că premierul, preşedintele şi miniştrii îşi văd de weekend-ul prelungit.

“Un început de vară cu vreme capricioasă.
Inundaţii în mai toate zonele ţării, furtuni, grindină, culturi agricole distruse, acoperişuri smulse de vijelii, alunecări de teren, case, păduri, stâlpi de electricitate şi livezi puse la pământ, sate izolate.
Nu Preşedinte, nu Premier, nu miniştri, nu politicieni printre oamenii loviţi de natură. Ei doar citesc şi se consideră informaţi, văzându-şi liniştiţi de weekend-ul prelungit.

De frica acuzaţiilor DNA că ar putea obţine foloase necuvenite în voturi,ceea ce le poate aduce închisoare, politicienii nu au mai bătut pe la porţile patronilor pentru a strânge ajutoare pentru cei aflaţi în necaz, fie că este vorba de pături, conserve, pâine, apă minerală, ulei, zahăr, haine, încălţăminte sau materiale de construcţii. Chiar dacă aceste gesturi erau făcute uneori demonstrativ, ele erau extrem de utile sinistraţilor .
Părem o naţiune căreia parcă nu-i mai pasă de necazurile amărâţilor loviţi de furia naturii.
Sau poate aşteptăm să-i vedem pe procurori în cizme de cauciuc împărţind apă şi conserve în zonele sinistrate ? Ei, cu siguranţă, n-ar face-o pentru voturi, dar nici nu le pasă de sinistraţi, pentru simplul motiv că ei sunt bugetari numiţi şi nu aleşi prin vot.
Legătura între votant şi politician este însă una care trebuie să se manifeste în primul rând atunci când oamenilor le este greu, iar acum, oamenilor afectaţi de inundaţii le este tare greu.
Şi de ce să n-o recunoaştem, dacă oameni politici nu sunt, nici televiziuni nu prea sunt în satele calamitate şi printre oamenii aflaţi în necaz.
Ceva este în neregulă cu noi, dar şi cu instituţiile noastre”, a spus Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Tag-uri:
traian basescu, dacian ciolos, klaus iohannis, atac traian basescu, klaus iohannis ciolos, dacian ciolos atacat, inundatii romania, traian basescu critici, politica, politicieni, basescu atac la ciolos

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/06-basescu-rzv-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/06-basescu-rzv-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Andreea Udrea | luni, 20 iunie 2016 | 4 Comentarii | 147 Vizualizari Traian Băsescu Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul...

Preluat de la EVZ