Autor:
Andrei Micşa
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 45 Vizualizari

actorul anton yelchin a murit

Un actor foarte cunoscut, ce a jucat în ultimele filme Star Trek, a decedat în urma unui accident de mașină. Poliția din SUA investighează cauzele care ar fi dus la moartea tânărului de doar 27 de ani.

Actorul american de origine rusă Anton Yelchin, cunoscut pentru rolurile din filmele Star Trek, a murit duminică dimineața, într-un accident rutier, potrivit agerpres.

Anton Yelchin a murit strivit în urma impactului, pe când se afla în maşina sa care a luat-o la vale în Studio City, potrivit informaţiilor furnizate de ofiţerul de poliţie din Los Angeles, Jenny Hosier.

Actorul trebuia să meargă să se vadă cu prietenii săi pentru o repetiție. Atunci când nu a mai ajuns, prietenii s-au dus acasă la el și l-au găsit decedat, strivit între mașina sa și o cutie poștală din cărămidă.

Cariera lui Yelchin a început cu roluri mici în filme indie şi în diverse emisiuni de televiziune, înainte de se face remarcat cu filme precum thrillerul detectivist “Alpha Dog” sau în comedia pentru adolescenţi “Charlie Bartlett”. Cel mai important rol al său a fost în remake-ul filmelor “Star Trek” – partea a treia a acestuia, “Star Trek Beyond”, fiind programată pentru lansare în luna iulie.Tag-uri:
actor, star trek, emisiune, tragedie, a decedat, prieteni, alpha dog, comedie, adolescenti, los angeles, actor american, rus, anton yelchin, star trek film, star trek beyond, masina, accident, accident rutier, a decedat in accident

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/anton-1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/anton-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Andrei Micşa | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 45 Vizualizari actorul anton yelchin a murit Un actor foarte...

Preluat de la EVZ