Autor:
Radu Pădure
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 318 Vizualizari

Forțele de ordine ale lui Erdogan, în plin exercițiu de forță împotriva transsexualilor

Actrița și cântăreața turcă Bülent Ersoy a fost duminică seara unul dintre oaspeții de onoare ai președintelui Erdogan, la Istanbul, cu ocazia Iftar-ului, cina care încheie postul din ziua respectivă, pe perioada Ramadanului.

Pe rețelele sociale au fost postate numeroase poze în care președintele turc și soția sa Emine, purtând văl,  apar alături de cea pe care turcii o numesc „Diva”, în diferite momente ale dineului.

Situația este de o ironie (voluntară sau nu?) fără margini. Pentru că Bülent Ersoy este o transsexuală celebră în toată Turcia, iar, cu numai câteva ore în urmă, câteva sute dintre membrii forțelor de ordine speciale ale lui Erdogan au tras cu gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc într-un grup de circa cincizeci de homosexuali, care celebrau tocmai persoanele transsexuale, într-o așa-numită „Trans Pride”.

Forțele de ordine au blocat toate străzile care dădeau în artera comercială Istiklal din Istanbul, luând mai întâi cu asalt celebra piață Taksîm.

Manifestația homosexuală de duminică făcea parte din săptămâna LGBT din Turcia, organizată în plin Ramadan.

Vezi mai jos fotografia cu Erdogan și Diva transsexuală!

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
Trans Pride, Președintele Erdogan, imperiul otoman, bulent ersoy, transsexual, homosexuali, sultanul, turcia

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/politie_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/politie_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 318 Vizualizari Forțele de ordine ale lui Erdogan, în plin...

Preluat de la EVZ