Autor:
Matei Năstase
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 33 Vizualizari

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a certat în direct într-o emisiune televizată la Antena 3 cu senatorul PSD Mihai Fifor, pe motiv că noul spital din orașul menționat aterior a fost inundat în urma ploilor puternice din ultima vreme.

Potrivit Dcnews.ro, schimbul de replici a început după ce Falcă a afirmat că Fifor a comandat să nu intervină în oraș, la inundații.

”O să cer mâine, la întâlnirea cu premierul României, o anchetă a intervenției acestui domn Fifor de Dolj la Arad și cine a executat ordinele ca pompele de 8.000 de litri și a doua de 2.000 de litri să nu fie în acțiune la Arad. (…) Dl Fifor coordonează instituții ale statului român în Arad, același lucru s-a întâmplat și în 2014.”, a spus Gheorghe Falcă.

Întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrescu dacă Fifor este șef de instituție, Falcă a adăugat: ”Da, la instituția care de ieri până astăzi nu a pus la dispoziția cetățenilor o pompă de 8.000 de litri, ISU. Aceste două pompe au fost oprit de Fifor și până nu am sunat la București ca pompele să intervină.”

Totodată, Fifior i-a spus lui Falcă că nu mai este în toate facultățile mintale.

”Categoric că am drept la replică, eu cred că singurul drept la replică, cel puțin în momentul în momentul în care dialoghez cu un om, care, cel puțin în opinia mea, iertați-mă, nu mai este în toate facultățile mintale… (…) Nu este firesc ca cineva să lanseze astfel de acuzații hilare și de o gravitate extraordinară. Nu cred eu că un senator poate dispune dacă se pune sau nu în mișcare o pompă. Sunt lucruri extrem de grave pentru care dl Falcă trebuie să răspundă, pentru că lucrurile nu vor rămâne așa”, a precizat senatorul.Tag-uri:
gheorghe falca, primarul aradului, senator, Mihai fifor, senator psd, psd, arad, spital, cearta, scandal

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/falca-59036900-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/falca-59036900-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Matei Năstase | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 33 Vizualizari Gheorghe Falcă, primarul Aradului Primarul Aradului, Gheorghe Falcă,...

Preluat de la EVZ