loading…

Președintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a anunțat, astăzi, că Edward Iordănescu nu mai este antrenorul echipei, iar în două zile va fi numit un nou tehnician.

Pandurii vor reprezenta România în Liga Europa și intră în competiție în turul 3 preliminar, scrie Mediafax.

“Am decis să nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Deși mă încearcă un sentiment de regret imens, pentru că e în spate o muncă de un an și jumătate încununată cu o prezență europeană, pentru că am cunoscut oameni deosebiți, pentru că am făcut performanță împreună, pentru că am trăit momente frumoase la Târgu Jiu și în mod special pentru că dezamăgesc suporterii care sigur așteptau continuitate, cred totuși că e decizia corectă.

Latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă pe care am construit-o împreună cu Narcis și factorii de decizie. Sunt un antrenor care se ghidează după principii și cred că trebuie început un alt proiect în alte condiții, cu alte obiective și probabil cu alți oameni implicați. De aceea nu-mi rămâne decât să mulțumesc factorilor de decizie, conducerii administrative, jucătorilor, suporterilor și tuturor celor care au fost implicați în proiectul Pandurii, să urez mult succes clubului în continuare și să asigur toți târgujienii că Pandurii va rămâne mereu în inima mea! Hai Pandurii!”, a precizat Edward Iordănescu, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului gorjean.

Președintele Narcis Răducan l-a felicitat pe Edi Iordănescu pentru munca depusă la Pandurii și pentru rezultate și a anunțat că în două zile va fi numit un nou antrenor.

“Toate felicitările pentru ceea ce a făcut Edi într-un an și jumătate. A ridicat echipa din zona retrogradării și a adus-o pe o poziție de gală, turul 3 în Europa League. Din păcate azi a spus NU continuării în condiții speciale, a luptei și cu problemele și realitățile întregului fotbal românesc. Îi doresc să plece într-un campionat unde nu există această uzură mentală care l-a marcat aici.

În două zile vom anunța noul antrenor pe care suporterii noștri îl vor susține la fel de intens. În cel mai scurt timp vor veni antrenori și jucători cu entuziasm și dornici să lucreze la acest nivel, să continue munca începută de Edi”, a precizat Răducan.

Pandurii Târgu Jiu va participa în Europa League, dar nu se știe încă pe ce buget se va baza în sezonul următor și ce jucători își va permite să păstreze. Toate aceste probleme au venit după ce Complexul Energetic Oltenia – principalul sponsor – a anunțat că-și retrage sprijinul.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/narcis-raducan-edi-iordanescu-pleaca-de-la-pandurii-targu-jiu-24971.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/narcis-raducan-edi-iordanescu-pleaca-de-la-pandurii-targu-jiu-24971-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv