Autor:
Roland Cătălin Pena
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 71 Vizualizari

PE Doctorul Gavrilă nu-l doare în cot de umerii și coatele noastre

Este foarte activ, în calitate de medic specialist ortoped, pe reţelele de socializare, are chiar şi un canal YouTube pe care postează filmuleţe despre afecţiunile umărului.

L-am întrebat pe medical Mihai Tudor Gavrilă cât cântăreşte internetul în activitatea unui medic supraspecializat. “Pasiunea pentru chirurgia umărului a venit după ce un medic ortoped american care a venit în clinica unde lucram mi-a făcut o invitaţie să merg să văd cum se practică şi in SUA ortopedia. A fost un om deosebit. Eu eram rezident anul trei şi i-am spus că pot face rost de bani doar pentru călatoria cu avionul dus-întors. El mi-a asigurat cazarea pe parcursul a 5 luni de zile, a achiziţionat o maşină ca să mă pot deplasa cu ea la spital (acolo fără maşină nu poţi face nimic) şi mi-a permis să particip la miile de consultaţii şi cele vreo două sute de operaţii pe care le-a făcut. Fiind un chirurg specializat în chirurgia umărului,  m-a sensibilizat în legătură cu această latură ortopedică. Pe parcursul carierei ortopedice, alţi şi alţi chirurgi din străinătate au contribuit la fixarea definitivă în acest domeniu. La noi în ţară patologia umărului este puţin cunoscută, diagnosticată şi tratată corespunzător. Fiecare medic care se apucă să lucreze pe această nişă, practic este un deschizător de drumuri în locul unde se află.

Tocmai de aceea am văzut necesară informarea pacienţilor cu primire la diversele patologii existente la nivelul umărului (respectiv al cotului). Acesta a fost motivul pentru care am creat un site şi pagina de facebook Dr. ortoped Gavrila care tratează subiecte ortopedice pe înţelesul pacienţilor, majoritatea dintre ele fiind legate de umăr şi cot”.

De ce a ajuns ortopedContinuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
doctor, medic, ortoped, mihai tudor gavrila, cot, umar, youtube, chirurgia, facebook, operatie, facultate, medicina

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/doctor-gavrila-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/doctor-gavrila-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Roland Cătălin Pena | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 71 Vizualizari PE Doctorul Gavrilă nu-l doare în cot...

Preluat de la EVZ