Autor:
Andrei Călin
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 224 Vizualizari

Dănuț Lupu

Dănuț Lupu, fost internațional român, a lansat o teorie incredibilă, după meciul pierdut de România în fața Albaniei, scor 0-1.

Dănuț Lupu a declarat că, din câte a auzit, meciul pierdut de România, în fața Albaniei, ar fi fost blat la pariuri. Totuși, fostul mijlocaș a precizat că el refuză să creadă o asemenea teorie.

„Mi-a spus cineva că partida a fost blat. Dar refuz să cred aşa ceva, nu vreau să mă gîndesc la astfel de lucruri. Repet, aşa mi-a spus cineva. Că a fost blat pentru pariuri. Nu ştiu ce să mai spun. Altele cred că au fost problemele. Ideea este că nu ştim să jucăm fotbal. Asta este cel mai dureros”, a spus Lupu, conform „Fanatik”.

Dănuț Lupu a vorbit și despre jucătorii echipei naționale, dar și despre selecționerul Anghel Iordănescu. „Cel mai îngrijorător este că am văzut jucători care nu puteau da pase de cinci metri. Asta este, într-adevăr, tragic. Nu puteau sta în picioare în faţa unor jucători albanezi slabi. Să terminăm cu prostiile cum că sunt mai buni ca noi! Adversarii nici nu ştiu să lovească mingea, nu au idee cum să stea în teren. Dar au o determinare fantastică, ieşită din comun, pe care la noi nu am văzut-o. Am observat un jucător de-al lor care a alergat încontinuu timp de şapte minute. Incredibil! Noi nu am arătat nimic. Ştim doar să distrugem, dar când trebuie să constuim suntem praf. Despre selecționer ce mai este de spus? Ce mare antrenor este Iordănescu? Ce a făcut el în toată cariera? A prins o Generaţie de Aur şi atât. Nu are nici un merit. Peste tot pe unde a fost s-a făcut de râs. La Rapid, la greci, la noi… Cu cât înaintezi în vârstă o iei pe arătură.”
Tag-uri:
romania, albania, campionatul european, euro, blat, danut lupu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/lupu_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/lupu_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEURO 2016
Autor: Andrei Călin | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 224 Vizualizari Dănuț Lupu Dănuț Lupu, fost internațional român,...

Preluat de la EVZ