Autor:
Matei Năstase
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Femeie dispărută în Suceava după inundații

Prăpădul din județul Suceava face o nouă victimă. O femeie în vârstă de 56 de ani din localitatea Voroneț a fost dată dispărută după inundațiile din noaptea de duminică spre luni după ce șopronul în care ea ar fi locuit a fost luat de viitură.

Potrivit Mediafax, Constantin Harasim, prefectul de Suceava, a spus că femeia obișnuia să mai plece. Totodată, ea nu locuia permanent în acel șopron.

Totuși, persoanele care o cunoșteau, nu au mai văzut-o și nu au primit informații despre ea. Astfel, femeia a fost dată dispărută.

Prefectul a mai afirmat că o femeie a murit, luni, într-o pădure din zona Poiana Stampei. Persoana a decedat după ce un arbore a căzut peste ea și a strivit-o.

Harasim a precizat că femeia omorâtă de copac se afla împreună cu soțul ei la cules de bureți în pădure atunci cân nenorocirea s-a întâmplat. Decesul ei nu a fost determinat de fenomenele meteo extreme.Tag-uri:
suceava, potop, inundatii, voronet, constantin harasim, prefectul de suceava, persoana disparuta, disparuta, padure, femeie disparuta, femeie moarta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/stare-de-alerta-in-judetele-iasi-neamt-si-suceava-din-cauza-inundatiilor-video-73119-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/stare-de-alerta-in-judetele-iasi-neamt-si-suceava-din-cauza-inundatiilor-video-73119-465x390-300x274.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Matei Năstase | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Femeie dispărută în Suceava după inundații Prăpădul din...

Preluat de la EVZ