Autor:
Andrei Micşa
| luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 47 Vizualizari

Anton Yelchin

Moartea actorului din Star Trek, Anton Yelchin, a șocat toți actorii din America, și nu numai. Multe celebrități de pe tot globul și-au exprimat condoleanțe pentru moartea tânărului în vârstă de doar 27 de ani. Dar modul în care acesta a murit arată că probleme care au cauzat accidentul sunt de ordin tehnic.

Yelchin, în vârstă de 27 de ani, a murit după ce a fost strivit de mașina sa, un Jeep Cherokee, care are o greutate de 2.5 tone. El a fost prins între autoturism și o cutie poștală din cărămidă.

Dar potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, o „defecțiune” a autoturismului ar fi făcut ca tânărul să nu știe că aceasta nu era băgată în viteză, și avea motorul pornit.

Astfel, cu un pic de pantă, mașina ar fi luat-o la vale și l-ar fi strivit pe tânăr, prins între bara de protecție și o cutie poștală din cărămidă.

„Defecțiunea” automobilului fabricat între iulie 2012 și decembrie 2012, face ca mulți șoferi care conduc să uite că pun mașina în viteză sau o lasă pe liber. Iar acest lucru a dus până acum la numeroase accidente.

Cauza pare a fi maneta cutiei de viteze, care este făcută în așa fel încât, atunci când este schimbată viteza, ea revine la poziția inițială, fără să arate vreun semn cum că autoturismul ar fi sau nu în viteză. Tag-uri:
defectiune, automobil, jeep, anton yelchin, soferi, mort, decedat, actor, star trek

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/anton-1-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/anton-1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Andrei Micşa | luni, 20 iunie 2016 | 0 Comentarii | 47 Vizualizari Anton Yelchin Moartea actorului din Star Trek, Anton...

Preluat de la EVZ